9 dygn kvar!

Har jobbat på rum idag mellan 11-16. Drygt som tusan är det men jag överlevde hehe:P Hann till och med göra alla mina rum också, puh. Tur det. Sedan var det egentligen meningen att jag skulle jobba i restaurangen nu mellan 18-22 men Arben ringde och sa att jag inte behövde jobba eftersom de hade så få gäster. Känns ganska skönt faktiskt att få vara helt ledig ikväll. Jag har jobbat sena kvällar i restaurangen både mån, tis, ons och tor tidigare den här veckan så nu var det skönt att få ett litet break.
Vad har jag då gjort sen jag slutade jobba idag? Jag har duschat, pratat me Helena, Stefan och pappa på Skype. Jag har även tvättat en massa kläder (mkt välbehövligt) och tagit en liten promenad i det tidigare solskenet. Har också vart på hotellet nu precis och ätit middags-buffé, smarrigt.

Blev så glad tidigare idag också eftersom mitt norska skattekort kommit med posten:) Det innebär att jag kommer att kunna få lön som jag ska den 10 september. Det ser jag verkligen fram emot. Första gången jag faktiskt kommer att få pengar (förutom CSN) på två års tid. Superkul!

Jag börjar sukta allt mer efter att få åka hem till Övik nu och vara ledig. Det går bra att jobba här men man blir ju lite sliten och småless ibland. Känns som att man inte har just nåt annat liv just nu än att äta, jobba och sova. Har som ingen direkt fritid att tala om och det tar lite på krafterna. Men, men bara att jobba ut den här helgen och en vecka till. Nästa måndag tar jag min bil och kör raka vägen hem till kära gamla Övik, underbart! Den som väntar på nåt gott...;P

Ikväll ska jag bara slappa. Äta och dricka gott och kika på Sex and the city. Är inne på säsong 3 nu, det är lättsamt och kul att se på. Bra tidsfördriv när man jobbar om vart annat:) Hann med att träna lite igår faktiskt, både joggning och styrka blev det, så idag har jag lite smått träningsverk. Känns bra.

Än så länge har jag inte fått nå speciellt ont i ryggen av att städa rum heller som tur är. Jag hoppas att det fortsätter så. Kanske har jag en kropp som är så pass bra grundtränad att jag kommer slippa få ont? Nästa vecka jobbar jag både mån, tis och ons med rumsstädning så då blire upp till bevis men jag håller tummarna för att kroppen ska palla:P

Nej, nu ska jag dricka lite vaniljte med honung i. Ha en supermysig fredagkväll alla ni därute i världen!:)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0