Påsk i Övik

Det går verkligen mot ljusare och varmare tider. Det känns bra. Har bara tre riktiga skoldagar kvar (tis, ons och tor) till veckan och då blir det lekar och lite såna aktiviteter på engelska. Ska leda en aktivitet på 15 minuter också, sen är jag färdig med skolsaker på denna utbildning. Så otroligt skön känsla! Trots allt detta får jag då och då mina svackor och oroliga känslor. En ängslan över hur min framtid egentligen ska komma att se ut då det finns så otroligt lite jobb i nuläget. Det löser sig alltid men jag kan ändå inte låta bli att oroa mig.

Flippade typ ur igår på skolan också. Vet inte riktigt vad som hände egentligen (det var verkligen inte planerat) men det var som att allting bara rann över för mig ett tag. Vår engelskalärare verkar verkligen kunna läsa av människor. Hur kunde hon läsa av mig på det sättet? Visst, kanske var det bara slumpen men ändå att hon träffade så rätt. Märkligt. Folk får tycka vad de vill, det ger jag blanka fan i. Denna gången kände jag bara att det fick vara nog. Jag var bara tvungen att sätta ner foten och ta mina känslor på allvar. Jag är stolt över mig själv.

Just nu befinner jag mig i Övik tillsammans med fyra stycken tända värmeljus.
Jag kom fram till Övik kl 4 i morse efter en annorlunda resa på totalt 12 timmar. Tänkte egentligen vara kvar i Sunne över denna påskhelg men i och med att jag hade lite flyt lyckades jag tillslut få till en väldigt billig hemresa. Lätt värt det. Åker ner till Värmland (och då kan man verkligen snacka om VÄRM med tanke på hur varmt det varit de senaste två veckorna jag varit där) redan på måndagmorgon igen så det gäller att ta tillvara på varje sekund nu som man är här.

I juni innan midsommar blir det vandring till Kebnekaise.
Det kommer bli helt fantastiskt! Har nog inte riktigt förstått hur mäktigt det faktiskt kommer att bli föränn nu när jag kollat på bilder. Jag kommer att gilla det, det vet jag. Jag älskar naturen. Jag kommer verkligen i balans när jag är ute i naturen. Den sammanstrålar verkligen med min själ. Det är där jag ska vara helt enkelt, det känns verkligen. Det kommer att bli en fjällresa på ungefär en vecka och två dagar. Kommer behöva köpa in ett par vandringsskor, sovsäck, tält, liggunderlag, ryggsäck etc. Kommer bli en hel del tusenlappar helt klart men det är det säkerligen värt. Åh, jag skulle vilja sticka redan i morgon egentligen. Gud vad jag längtar! Snacka om god och bra träningsmorot;)

Har föresten dragit på mig en förkylning och det känns inge vidare. Inte nån större fara men lite extra seg känner jag mig allt. Har lite ont i halsen också så det blir ingen träning på ett tag. Lite promenader men that's it. Jag tänker inte riskera något.

Nu ska jag se lite "Skildis" och ta hand om mig själv. Imorrn ska jag troligen åka hem till Västanå och socialisera där. Känns kul. Jag saknar Sandra och Ylva. Det är två fina vänner som jag inte träffat på väldigt länge nu. Jag hoppas jag får nån möjlighet att träffa de snart.

Glad påsk!

Kommentarer
Postat av: Ylva

Jag kommer hem nästa helg! Saknar dig också vännen, hoppas vi hinner ses en del i sommar :)



GLAD PÅSK!



Kram på dig!

2011-04-23 @ 12:38:00
URL: http://ylvwes.blogspot.com
Postat av: Sandra

saknar dig med vännen. Du är en toppen tjej och jag hoppas vi kan träffas i sommar. Du kanske kan komma ner till Göteborg om du vill, medan Stefan är på den där rockgrejen? :) Liseberg har öppnat så det är bara att ta dig ner hit och åka karusell så det ryker ;) Du har boende hos oss!

<3 Puss

Ps: vilken fin bakgrund du fått på bloggen! Ds

2011-04-25 @ 16:15:56
URL: http://sandraedinfoton.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0