Hälsoterapeut om 4 veckor!

Kom tillbaka till värmländska Sunne sent igårkväll efter en ovanligt kort resetid. Jag lyxade till med att åka flyg från Övik till Sthlm denna gång, smidigt som bara den. Visst kostade det lite mer men lätt värt även såhär i efterhand. Jag har härdats nog med långresor nu på ett tag, iaf mellan Sunne och Övik.

Hade första skoldagen idag efter den tre månader långa LIA:n.
Kändes minst sagt underligt. Så välbekant men ändå så konstigt och färdigt på nåt sätt. Jag känner mig väldigt färdig med Sunne och utbildningen egentligen. Men de 4 (lr egentligen 3 riktiga) skolveckorna som är kvar borde man ju kunna klara av ändå. Det var och är dock väldigt kul att träffa många i klassen igen:) Har speciellt saknat en del personer.

Nu bor jag på Brårud (studentområdet) i en lägenhet (3:a) tillsammans med Sofia. Vi har var sitt rum, en platt-tv, käk (vi fick äta upp det som fanns lämnat kvar här i lägenheten vilket är litegrann;) ), toa, dusch och tillgång till tvättmaskin. Det mesta man behöver helt enkelt. Att jag sedan har tagit med mig denna bärbara dator också samt en mobil kommer göra min vistelse här i Sunne så bra som möjligt. Vi har föresten väldigt nära till skolan härifrån också vilket känns väldigt skönt. Tar typ bara 10 minuter att gå dit. Så nära har jag aldrig haft tidigare under min tid här i Sunne. Fantastiskt!

Idag har det varit superfint väder ute.
Rena rama sommarvädret. Det var nån som sa att det var 18 grader ute i solen idag och det tror jag nog kan stämma. Får nästan ångest över att jag inte har tagit med mig lite mer sommarkläder om det ska vara såhär varmt även de kommande dagarna. Har tagit med några lättare klädesplagg men inte så mycket.

Nu ska jag snart sova för imorrn blir det en ny lång dag med fortsatta LIA-redovisningar (fan vad skönt att jag gjorde bort min idag!) och sedan blir det också nåt slags seminarium under em.
Det sistnämnda känns lite nervöst men jag håller tummarna för att det ska gå bra. Jag kommer dock bara kunna berätta om mitt ämne (psykopati) genom att läsa från ett papper då jag inte kan det utantill. Jag hoppas det blir grönt ändå.

Måste föresten ringa till nån norsk skattedeklarations-rådgivning också och kolla så att min norska skattedeklaration är okej:S
Ska fylla i nåt om ansökan om bidrag men jag vet inte riktigt hur jag ska göra. På skatteverket i Övik kunde de inte hjälpa mig ett dugg. Knepigt då Norge ju ändå är ett grannland. Men tydligen så är man ändå tvungen att ringa till Norge bara för att få lite hjälp. Dåligt är vad det är. Jag tycker man borde kunna få mer hjälp här i Sverige allra helst då det nästan bara finns jobb i Norge nuförtiden. Klart som tusan att svenskar måste åka dit och jobba då.

Ha en fortsatt trevlig afton!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0