Massage, kyckling & träning

Idag har jag masserat, sett "Mäklarna" och ätit gott (kyckling och bulgur):) Det är riktigt smaskens måste jag säga. Sen har jag faktiskt varit aktiv och tränat i ungefär två timmar. Joggade först ca 5 km och sen övade jag på mitt step-pass. Så det blev alltså lite step varvat med styrka (biceps och triceps). Körde även lite armhävningar. Sen joggade jag 1,3 km igen innan jag gjorde några situps och stod i den kära plankan. Härligt att träna av sig lite. Att kunna varva det med plugg är ännu bättre:)
Känns som att själva stepen sitter rätt bra nu. Det är främst styrkedelen som jag måste öva mer på känns det som. Kändes iaf som att jag kunde känna av takten rätt bra idag när jag körde styrkan iaf, vilket är ett stort framsteg för min del:D Det ska nog lösa sig det här trots den ångest jag får till och från.

Har varit duktig och skickat ut mejl till några eventuellt kommande LIA-ställen också uppe i Norrland. Behöver ta tag i att fixa plats till min nästa långa LIA (prakik) som är efter jul. Då har jag hela 11 veckor så därför ska jag nog vara på 2-3 olika ställen under den tiden. Lika bra att vara ute i god tid och söka.

Resten av denna kväll blir väldigt lugn. Ska äta gott och kika lite på Idol som börjar strax. Sen har jag min bok att läsa och Skildis att se, härligt. Får se om jag orkar städa lite smått också. Får se hur mkt energi man har. Om inte annat tar jag tag i det i morgon Imorrn ska jag byta massage med Sandra i min klass kl 10 så det får bli en rätt tidig kväll:)

Ha en mysig fredagkväll!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0