Spinning & godis

Känns riktigt skönt att få en långhelg nu. Det innebär tid till att sova, träna, laga mat, massera och göra ansiktsbehandlingar. Och sist men inte minst tid till att bara vara och slappa:) Helt underbart. Skoldagen har gått fint trots att jag hade en del träningsverk. Känner framför allt i ryggen och det beror väl antagligen på all boxning vi hade igår.

Idag gick vi igenom spinning och fick också köra ett hårt spinning-pass. Gud så trött och svettig jag blev men skönt ändå på nåt vis. Sen har vi fått öva på att sätta ihop och instruera stepblock och öva på styrketräningsövningar. Sista timmen hade vi ett enormt tungt konditionspass vill jag lova. Det kändes verkligen i hela kroppen.

Ikväll käkar jag godis och choklad med gott samvete. Har surrat med pappa och mamma i telefon och blandat ihop massa egna ansiktsprodukter inför morgondagen. Imorrn ska jag nämligen till skolan och byta massage och ansiktsbehandling med Sofia. Det kommer bli great. En massage känns verkligen inte fel heller med tanke på den hårda träningen de senaste dygnen.

Jag kan verkligen få beslutsångest när jag är och handlar ibland.
Visst är det skönt att det finns mycket valfrihet men ibland kan det bara bli för mycket. Jag kan stå och tänka i flera minuter innan jag beslutar mig för om jag ska köpa varan i fråga och isf vilken sort. Lite galet.

Nej, nu ska ja fortsätta slappa här och så småningom sova. Ska träffa Sofia i skolan kl 8.20 imorrn så det blir en tidig kväll. Sköt om er!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0