Mobilkrångel

Har övat massa på passet med Sofia idag efter skolan. Vi har varit riktigt duktiga för nu har vi kommit på två låtar som vi ska ha för biceps och triceps. Vi har även lyssnat och tänkt ut hur vi ska ha vila som i låtarna så att det passar och var vi ska köra singlar osv. Känns skitbra. Blev lite hungrig bara eftersom det var 6 timmar sen jag åt senast. Detta har lett till att jag har slängt i mig massa mat nu de senaste minutrarna då jag kommit hem till min stuga. Men lätt värt det, nu är det bara att fortsätta nöta hela passet.

Min mobil har börjat krångla som faan. Riktigt störande. På displayen står det att simkortet är inaktivt vilket jag inte förstår varför. Har ju nyligen fyllt på simkortet med pengar och allt sånt. Nåja, jag ska få låna Sofias mobil imorrn och se om mitt simkort funkar som det ska i hennes telefon. Funkar det inte i hennes telefon heller så vet jag att det är själva simkortet det är fel på och inte min mobil. Skulle det funka i hennes telefon så vet jag däremot att det är min mobil som är trasig. Riktigt störande känns det då det bara är tre månader sen jag köpte min mobil men, men what to do? Finns ju betydligt värre saker som kan hända så man ska väl inte jämra sig alltför mkt. Det löser sig även om jag måste erkänna att jag numera är rätt beroende av mobilen:P

Om ni vill få tag i mig och kontaktar mig via min mobil så vet ni iaf vad det beror på om jag inte svarar eller om ni kommer till röstbrevlådan eller liknande. Ni får använda Internet (msn och Skype) om ni vill få tag i mig.

Nu ska jag prata med min goda vän Sandra på Skype. Men ha det toppenbra allihopa!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0