Ledig dag med chokladbollar

Är ledig från skolan idag också och det känns fint. Har bytt massage med Josefin idag. Lika skönt som alltid. Massage är en riktig effektiv metod för att kunna stressa ner och må bra:)

Ska dessutom få komma till Josefin lite senare idag och få lägga över lite filmer som hon har till min bärbara hårddisk. Inte dåligt det:) Hon hade bland annat en massa av de senaste Wallanderfilmerna som jag inte sett. Visst är de gamla Wallanderfilmerna bättre än de som kommer ut nuförtiden men de nyaste går fortfarande ändå att kolla på. Helt okej underhållning tycker jag iaf:)

Ska ta och svänga förbi apoteket senare också och sen låna boken "När Lucy Sullivan skulle gifta sig" på biblioteket. Den boken hann jag nämligen aldrig läsa klart i somras. Jag kom en bra bit in i den men jag hann alltså inte läsa klart den. Den var så pass bra att jag känner att jag nog borde och vill läsa ut den. Bättre sent än aldrig liksom:)

Ska nog ta och träna lite på mitt steppass idag med men jag tänker nog mest bara köra lite teori idag. Räkna på hur många åttor varje låt har och sen försöka tänka ut hur många låtar som ska läggas på varje block osv. Det borde inte blir alltför krångligt.

Har jag föresten sagt att serien "Mäklarna" är grymt rolig? Haha, den är iaf himla klockren på många sätt. Garvar åt det mesta i den serien:D Såna serier gillas!

Senare ska jag nog ta och baka chokladbollar och frysa in. Det är ju så väldans gott:) Har alla ingredienser redan också så det är perfekt:)

Nu ska jag ta och äta tacos för min mage börjar kännas lite tom. Jo, det får nog bli ett avsnitt med Skilda världar också:) Ha en härlig måndag!

Kommentarer
Postat av: du vet vem

Mums! Gott med chokladbollar. Och tacos!! Stor e-kram till dig så länge, hoppas det går bra med "åttorna".

2010-09-06 @ 15:14:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0