Jag är stolt över mig själv

Idag körde jag mitt step-pass för klassen. För första gången i mitt liv ställde jag mig framför 28 personer och ledde ett steppass med några styrkeövningar på ca 20 min. Galet värre. Det som jag haft ångest för i tre veckors tid eller liknande. Och vet ni vad? Det gick bra! Det kändes till och med lite roligt stundtals när jag stod där framme med head-setet. Jag trodde bara jag skulle ha ångest genom hela passet men det hade jag inte:) Det förvånade mig på ett konstigt men positivt sätt. Visst, lite småmissar här och var blev det men jag tycker ändå att jag fick ihop det hela på ett bra sätt. Det känns grymt! och detta trots att jag inte övat något på passet överhuvudtaget de senaste 4 dagarna. Mäktig känsla.

Egentligen skulle jag köra passet 14.20 idag men när jag fick höra att det var vissa i klassen som var sjuka som skulle ha kört på förmiddagen var jag snabb att ta en av deras tider istället. Det blev spontant och skönt på samma gång. Jag hann inte bli så nervös innan heller. Jag kände bara att jag ville ha hela saken ur världen och slippa oroa mig/tänka på det nå mer så därför körde jag mitt pass som nr 4 i klassen.

Idag är jag stolt över att jag är jag=) Det firar jag med choklad och slappande framför tvn ikväll. Imorrn kommer jag definitivt ha en rätt tydlig träningsvärk i benen med tanke på alla knäböj, step-steg, aerobics-steg och all spinning man kört idag. Helt sjukt. De återstående tre dagarna av denna vecka ska jag dock bara träna och njuta av alla mina klasskompisars träningspass:) Gud så härligt!

Ha en skön måndagskväll!

Kommentarer
Postat av: Ylva

Klart att det gick bra!! Du är grym på det där! :D KRAM!

2010-09-25 @ 16:08:48
URL: http://ypple.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0