Förstorar upp saker i onödan

Har varit ute och gått efter en ny stig i skogen. En stig som jag aldrig gått tidigare, riktigt härligt och spännande. Att gå i skogen borde jag göra oftare. Det är verkligen en sak som jag inte prioriterar tillräckligt ofta. Hade riktigt trevligt sällskap också så det gör inte saken sämre:) Tack!

För några dagar sen fick jag värme i min stuga. Det var tydligen bara någon strömbrytare som var avstängd så nu funkar det hur bra som helst. Riktigt skönt att kunna slippa frysa där man bor:) Nu har jag 21 grader jämfört med för ett par dagar sen då jag bara hade 17-18. Det är skillnad det.

Ikväll har jag även fått frysen fixad. Frysen har fungerat som den ska men dörren har som varit lite lös eftersom det översta gångjärnet varit trasigt men nu så är det äntligen bytt. Ska bli skönt att slippa få ner frysdörren i golvet var och varannan gång man öppnar frysen.

Denna dag har inte blivit riktigt så bra som jag ville att den skulle bli men jag får försöka ta nya tag imorrn. Man kan inte vara på topp varje dag, värre än så är det inte. Har som känt mig lite låg till och från idag av vissa anledningar men, men det känns bättre nu iaf. Skogspromenader kan göra mkt:) Jag försöker jobba med att inte förstora upp grejer i onödan.

Nu blire slappa resten av denna kväll med mat och Skildis. Great! Ha de bäst!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0