Bloggdesign krånglar

Vet inte vad som har hänt med min bloggdesign. Den är inte som den ska vara iaf:S Måste ha förstört den på nåt vis. Ska försöka kolla upp det när jag får tid och ork. Just nu finns det annat jag vill lägga min energi på.

Håller just nu på att dra över massa filmer från Josefins bärbara hårddisk, nice! Då har jag en hel del jag kan titta på framöver. Tur man känner trevligt och generöst folk:) Man slipper betala och hyra filmer, kan bli mycket pengar i längden faktiskt som man sparar in:)

Pratade med min hyresvärd nyss om att jag nog inte ska hyra denna stuga i januari eftersom jag har så mycket praktik nästa termin. Jag har LIA i hela 11 veckor vilket innebär att jag mest troligt inte kommer att befinna mig i Sunne på nästan tre månader. Då känns det bra onödigt att lägga ut 9000 kr i hyra för de månaderna då jag inte ens kommer att vara här. Nej, det finns betydligt vettigare saker jag vill spendera de pengarna på. Jag och Sofia i min klass kommer troligen bo på vandrarhem efter jul under de få veckorna vi är här i Sunne och har skola. Vi ska kolla på vandrarhemmet på måndag men mest troligt kommer vi att göra slag i saken. Känns ju som att det är så mkt pengar man kan spara på det så det är lätt värt att bo lite mer primitivt under de sista veckorna man är här i Sunne.

Nu ska jag dra igång lite bra musik och diska plus dammsuga. Förhoppningsvis blir det nog en härlig skogspromenad senare med Sandra O bara det inte börjar regna. Funderar på om jag ska baka nånting också, kanske muffins eller nåt. Har en del bakmargarin som jag kan göra av med iaf. Nåja, det blir senare isf.

Jag önskar er alla en fin lördag!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0