Björnakaka på gång

Har gjort en björnakaka ikväll. Just nu är den i ugnen och jag väntar jag på att den ska gräddas färdigt. Har inte världens bästa form till den då man egentligen ska ha en form med löstagbara väggar (vilket jag inte har) men jag hoppas att den jag lånat ska funka.

Har städat och tvättat en hel del idag. Imorgon ska jag massera med Söt-Hanna i min klass och sen försöka  ta tag i mitt step-pass. Han inte öva nåt på det alls idag. Behöver fortfarande fundera ut hur jag ska lägga upp styrkedelen på passet.

Försöker föresten sälja två böcker ur min studielitteratur-hög till en tjej som har börjat första året på hälsoterapeut-utbildningen. Det är två böcker jag känner att jag inte kom
mer att ha nån större användning för i framtiden så då kan jag lika gärna sälja de och få lite extrapengar istället. Jag hoppas hon går med på mitt pris bara.

Resten av denna kväll blir det glass och björnakaka. Mums! Ska tända lite ljus och se Skilda världar. Det kommer bli hur mysigt som helst. Bara en sak som fattas men man kan inte få allt. Nu ska jag njuta:D

Ha de bäst!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0