Spiser kjempebra mat!

Jag har nu varit på spa och tagit emot riktiga kunder två dagar i sträck och det går riktigt bra=) Tänk så duktig jag kan vara:) Känner att jag blir mer och mer professionell och varm i kläderna i min roll som spa-terapeut. Känns riktigt läckert faktiskt. Roligt med all norska här. Gillar verkligen språket även om jag fortfarande har problem med att förstå en hel del av det som sägs här.

Idag var jag på spa mellan 8.30 och 18.00 och efter det tänkte jag ta mig ut för en joggingtur.
Dess värre blev joggingturen sjukt mkt drygare än vad jag planerat pga att jag råkade chansa lite fel. Jag började springa längs vid vattnet här vid Savalen-sjön och det var så fint att jag tänkte springa runt hela sjön. Jag joggade. Jag joggade mer och jag fortsatte jogga. Snart insåg jag att vägen jag sprang på runt sjön var ofantligt lång. Men jag gav mig inte, jag hade bestämt mig för att springa runt sjön. Men när klockan började närma sig kvart i 8 och jag var sjukt hungrig, och sjön fortfarande tycktes vara oändligt stor, vände jag. Jag började jogga tillbaka och det tog en jäkla lång tid. Tur man har en viss envishet.

Tillslut kom jag iaf tillbaka till hotellet men då var jag sjukt seg och hungrig
. Blev en snabbdusch och sen hade jag tur när jag kom till restaurangen eftersom vi anställda fick förse oss med samma buffe' som gästerna. Snacka om gott! Jag frossade i mig en jäkla massa mat och sen tog jag även efterrätt. Tala om att man blir hungrig efter 6-timmars spa-jobb och en och en halvtimmas träning.

Nu sitter jag här utanför restaurangen med min laptop och är en seg, mätt och ganska trött egentligen.
Sjukt gott och bra med mat iaf. Maten här på hotellet är verkligen kanonbra.

Nej, nu ska jag surfa lite till innan jag ska bege mig iväg ut i mörkret till bottenvåningen på "gula huset" där jag bott sen igårkväll. På måndag eller tisdag ska jag nog förmodligen bo nån annanstans dock. God natt!

Kommentarer
Postat av: Din vän Sandra

Hallå! Nu har jag inte pratat med dig på flera dagar.. fy skäms på oss ;) du måste komma in på skype så vi kan prata! Vad roligt att det går bra för dig.. du lär dig som jag sa och du ska se vad stolt du kommer vara över dig själv :)ta hand om dig nu.. puss

2010-10-10 @ 20:32:10
URL: http://sandraedinfoton.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0