Spa hela dagarna

Igårkväll var jag helt knäckt efter att jag jobbat på spa hela dagen. Var energilös, negativ och allmänt hängig:/ Det var inte bra. Väldigt synd också att det skulle gå ut över en person som inte gjort sig förtjänt av det=( Jaja, bara att be om förlåtelse, skämmas lite och försöka kontrollera känslorna bättre till nästa gång. Ibland blir det bara fel.

Ikväll känns det betydligt bättre:) Har inte jobbat lika länge idag på spa men det är ändå inte en så stor skillnad jämfört med gårdagen. Tillbringar väldigt mycket tid på spa-avdelningen dessa dagar. Det går bra men man blir rätt sliten, allra helst om man har många klassiska massager efter varandra. Jag försöker dock jobba mycket med armbågarna och armarna under massagerna för att inte slita ut mina tummar, fingrar och handleder. Lite bör man faktiskt tänka till. Man har bara en kropp så den ska man vara rädd om.

Nu har jag precis ätit potatis, lax och sparris - mkt gott! Blev dessutom någon god slags hallonfromage till efterätt med jordgubbe och physialis. Nu funderar jag på att strax ge mig ut i snön och gå hem till min lägenhet. Jag börjar på spa 8.20 imorrn så det vore inte fel att försöka sova snart. Har ändå inte så många bekanta ute på nätet för tillfället.

En småintressant sak är att jag nu verkar ha vant min kropp vid att inte äta mer än lite frukt mellan lunchen kl 12-13 och middagen kl 20.
När jag nyss kommit hit till Norge tyckte jag det var jättejobbigt att vara utan mat så många timmar men nu upplever jag det inte på samma sätt längre. Läckert att kroppen kan anpassa sig så tycker jag.

Var rätt kallt här ute i Savalen i morse. Tror de var minus 10 lr liknande, kändes iaf som så. Det gäller att klä sig riktigt såna här dagar. Känns som att vintern verkligen är här på riktigt. Nu ska jag pyssla me annat smått och gott. Sov gott och sköt er snyggt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0