Simmat

Har nu hunnit med att styrketräna lite i gymmet och haft möte med Liv-Marie. Har också simmat och badat i velvare-bassängen som de har här. Riktigt härligt var det. Var inte någon klor i den heller, det gillar jag.

Ska ev hålla i en halvtimmes stretching/töjning för de pensionärer som vill på torsdag kl 10.
Om det är nån som anmäler sig dvs. Annars är det ganska lugnt de kommande dagarna. Har helt ledig idag och i morgon, skönt. Har ändå en del saker jag behöver göra för att inte tala om att bara återhämta mig efter de fyra spa-dagarna jag jobbat på sistonen. Ska iaf kolla om jag kanske kan få följa med nån grupp på "Gå på tur" på onsdag. på fre. lör och sön blir det spa-jobb. Känns skönt att få några dagars återhämtning från spa nu. Tar rätt bra på kroppen när man står och masserar i timmetal.

Nu måste jag försöka ta tag i att skriva på det f*rbannade kosthemprovet. Visst är det skönt att man fått ett hemprov där man kan slå upp allting i boken och skriva svar efter det men jag hade inte räknat med att få 140 frågor som tar flera, flera dagar att skriva. Jaja, lika bra att sätta igång. Men det känns bra tråkigt vill jag lova. Jaja, en timme borde jag klara åtminstone.

Saknar alla ni därhemma i Sverige (ni vet vilka ni är). Ha det så bra!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0