Seeegt hemprov

Idag har jag fått följa med Josefin till Tynset för att bland annat fixa ett skattekort, nice. Sen gick vi i lite affärer och kollade men vi hann inte vara borta alltför länge eftersom Josefin var tvungen att åka tillbaka till hotellet och jobba.

Själv är jag ledig idag. Eller ja, ledig från praktiken men inte från saker att göra. Jag har suttit en jäkla massa timmar idag och skrivit på kosthemprovet. Är iaf så gott som färdig nu, ÄNTLIGEN! Har dock en fråga kvar nämligen att förklara bas-och-syra-balansen. Den frågan orkar jag fan inte svara på nu alltså. Känns segare än jag vet inte vad.

Känner att jag behöver gå ut nu och få mig lite frisk luft. Behöver vakna i både kropp och huvud. Ska nog försöka tvätta lite kläder ikväll om jag orkar.

Pratade föresten med Helena på Skype förut idag och det var otroligt trevligt. Har inte pratat med henne sen jag kom hit till Norge för över en vecka sen så det var verkligen på tiden. Saknar henne och en massa annat folk därhemma. Det har både sina för- och nackdelar med att vara här i Norge uppenbarligen. Men om ungefär två veckor kommer jag förhoppningsvis få ett extremt trevligt besök så det ser jag verkligen fram emot:)

Nej, nu måste jag röra på mig innan jag växer fast i denna soffa. Ha de!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0