Populärt med spa

Sitter och tar igen mig lite med att surfa på nätet nu innan jag ska till spa och göra behandlingar mellan 15-20. Gäller att ladda batterierna lite. Snöar ute för tillfället, mysigt. Roligt att det blir lite vitt igen då den förra snön smalt bort.

För övrigt mår jag ganska bra. Har lite smått ångest bara då jag borde ha börjat plugga på anatomin inför certifieringsprovet i december. Har dock verkligen inte hunnit med det. Men igår gjorde jag iaf klart hemprovet i kosten och mejlade in det. Skönt att ha gjort bort det:) Nu blir alltså nästa steg att ta tag i anatomin när nu det ska hinnas:S Blir nog först på måndag skulle jag tro.

De kommande dagarna kommer jag nämligen att vara på spa en hel del. Är 180 st pensionärer här på hotellet för tillfället och det är väldigt många som vill ha spa-behandlingar tydligen. Kommer att vara på spa nu på em och sen både ons, tor, fre, lör och sön som det ser ut nu. Inte hela dagarna men en hel del timmar kommer det säkerligen att bli.

Kommer inte ut på msn för tillfället, konstigt. Det funkade inte igårkväll heller. Tur att skype och vanliga nätet fungerar iaf. Ska dock göra ett nytt försök senare ikväll runt 21 med att gå ut på msn. Är ju en del personer jag vill socialisera mig med:)

Har ätit en del godis de senaste dagarna. Farligt det där när man väl börjar att äta en massa gott, det är svårt att sluta. Nu blir det dock inget mer godis på ett tag känner jag. Man får ju försöka se upp lite trots allt då det ofta bjuds på efterrätter här efter luncherna och middagarna med. Vill inte få nån sockersjuka än.

Har föresten en förkylning på gång eller om jag kanske till och med är lite förkyld nu? Jag är lite osäker på vilket men jag känner mig inte helt hundra iaf. Jag ska försöka äta mycket grönsaker, frukt och dunka i mig c-vitamin-tabletter. Orkar inte bli mer hängig nu då jag ju ska vara på spa en himla massa nu framöver.

Ha det så bra alla mina kära läsare!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0