Överfullt huvud

Oj, så många nya intryck! Inte underligt att man blir trött egentligen. Idag har jag iaf haft en heldag på spa tillsammans med en väldigt trevlig svensk tjej. Vi har gått igenom nästan alla behandlingar och det är en hel del vill jag lova så nu känns hjärnan lite överfull. Vill inte ens tänka på hur det hade känts om jag hade gått igenom allting med en norsk terapeut. Norskan är fin och rolig men oj så svårt det är att förstå vissa ord.

Imorrn ska vi repetera det vi gått igenom idag. Har inte ens hunnit kolla runt så mycket här på hotellet än men det ska nog hinnas snart det med. Vet iaf var träningsrummet är nu och var jag ska få tvätta, det är bra. Kanske blir träning imorrn om inte mötet jag ska ha på eftermiddagen med min handledare tar alltför lång tid.

Känns bra att vara här iaf, tror jag kommer att trivas. Jag hoppas bara att allting faller på plats vad gäller språk, olika behandlingar, rutiner etc. Just nu känns allt ganska rörigt men man får väl ha lite tålamod med sig själv. Är ju inte varje dag man gjort något sånt här (har ju faktiskt aldrig gjort det tidigare!) så det är ju inte så konstigt att det känns som lite mycket på en gång.


Ni som vill ha kontakt med mig nu när jag är i Norge får se till att vara ute på msn eller Skype. Jag vill använda mobilen så lite som möjligt eftersom det kostar en hel del pengar att ringa/smsa till Sverige. Är jag inte ute på nätet samtidigt som ni så kan ni ju alltid slänga iväg ett mejl eller kommentera här på bloggen. Jag kommer nog försöka vara ute på nätet minst en gång varje dag iaf, blir nog mest på kvällarna.

Nu ska jag gå och käka middag och det känns välbehövligt för jag är hungrig. Tjingeling!

Kommentarer
Postat av: Din vän Sandra

Du är så duktig så! Det där kommer gå kanon, så trevlig som du är! <3 Lycka till vännen! Saknar dig.. puss och kram

2010-10-05 @ 00:08:56
URL: http://sandraedinfoton.blogg.se/
Postat av: Ylva

Åh, du kommer att ha så kul!! :) Det kommer att gå bra! Saknar dig, vi får ta och ses till jul. Lycka till med allt nu :) Puss och kram!

2010-10-05 @ 23:02:28
URL: http://ypple.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0