Lång spa-dag

Tänkte bara titta in en sväng här och säga att jag är väldigt mör efter att ha varit på spa från 8.20-20.30 idag. Galet lång dag egentligen men det har gått bra, det har det faktiskt gjort. Nu känns det dock som att jag borde ta mig till min lägenhet och soooova. Imorrn jobbar jag nämligen 8.10-20.30. Bra många timmar med andra ord. Har dock en timmes lunch också men annars är det fullt sjå all the time vill jag lova. Tur jag får vara ledig en hel del nästa vecka, känns verkligen som att jag behöver det efter allt jobb denna vecka.

Har iaf vart duktig och bokat min hemresa till Övik ikväll. Jag kommer att komma hem måndag den 8 nov kl 18.20:) Det kommer bli fantastiskt overkligt att komma till Norrland igen, det ser jag fram emot. Tillbaka-resan hit till Norge har jag dock inte bokat än men det ska jag ta och fixa en annan kväll. En sak i sänder.

Nej, stänga ner datorn var det. Jag behöver verkligen sova. Känns väldigt bra att jag jobbar och bor med en sån trevlig tjej som Rebecka. Funkar verkligen kanonbra! Hon är nästan lite för snäll ibland kan jag tycka men jag gillar henne jättemkt:) Tur det finns människor som hon.

Stort tack föresten till alla ni därute som gratulerat mig på min namnsdag idag:) Det har värmt väldigt mkt, thank you!

Nattinatt!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0