Hela tiden nya utmaningar

Morgongymnastiken idag gick jättebra. Blev en hel del improvisation under passets gång men det funkade bra. Tror de 6 pensionärerna som var med hade rätt kul också:) Blev en hel del stretch men också en massa gymnastik (aerobics). De ville köra fler låtar med aerobics än vad jag trodde. Efteråt fick jag beröm från 3 st om att det varit kjempebra, veldigt dejligt och grejt. Känns roligt!:) Ser fram emot att leda fler såna här typer utav pensionärsgrupper, iaf om de är såhär trevliga.

Har varit på spa och gjort tre helkroppsmassager idag också så nu är man jag ganska så trött. Ska kika på nätreprisen av "Bonde söker fru" nu strax. Internet is the shit! Sen blire till att sova.

Imorrn har jag tydligen fått en småklurig behandling på spa nämligen "body wrapping". Det kommer bli ytterst spännande då jag faktiskt aldrig gjort behandlingen förut. Det är en speciell typ av inpackning med alger. Jag hoppas dock att det ska gå bra. Har läst en hel del i papprerna om den och sen lär de kunna bli en hel del improvisation också men det ska jag nog fixa. Ska vara på spa mellan 11-20 imorrn så det kommer bli full rulle.

Har föresten kommit en del snö hit till Savalen. Alldeles vitt är det ute nu. Mysigt. Det gör att det inte blir lika mörkt ute, det tycker jag om. Har föresten fått låna en ficklampa av en snäll receptionist-kille, så de närmsta veckokvällarna slipper jag vandra hem till lägenheten i kolsvart mörker. Känns bra.

Nej, nu ska jag dra igång Bonde-avsnittet så jag kommer mig i sängs nån gång. Nattinatt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0