Trött på att resa

En vecka går verkligen fort alltså, lr ja 6 dagar rättare sagt. Har vart i Övik så länge och nu sitter jag plötsligt på en buss mot Sundsvall, på väg tillbaka till Norge. Det tar emot att åka dit igen. Igår hade jag värsta ångesten även fast jag vet att det kommer att gå bra när jag väl är på plats. Det är ju inte så att jag otrivs på Savalen, det är bara det att man vänjer sig så ofantligt fort med att vara på HEMMAplan. Överhuvudtaget är jag ganska less på att resa massa nu, hit och dit och fram och tillbaka. Jag vill bara installera mig nånstans och vara där. Just nu vill jag installera mig hemma i Övik. Bara man kan få sig ett jobb också.

Jag är väldigt skolless för tillfället. Tack och lov att det mest är praktik kvar, annars hade jag nog aldrig pallat. Känns överhuvudtaget inte som att jag är student längre. Det känns mer som att jag jobbar och det vill jag göra också. Jag vill ha pengar och kunna få den där känslan att jag är ledig när jag väl är ledig. Som det är nu är jag egentligen aldrig helt ledig och det gillar jag inte.

Har inte hunnit plugga just nån anatomi överhuvudtaget och det är verkligen inte bra. Jag hoppas innerligt att det är lugnt på Savalen de närmsta vardagarna så jag kan få tid till det då. Behöver verkligen läsa alltså. För några dagar sen drömde jag en mardröm ang det där och det var allt annat än kul. Hade ju vart otroligt kul om jag fixade certifieringsprovet men just nu känns det tämligen omöjligt tyvärr. Jaja, bara att ta det som det kommer.

Jag längtar väldigt mycket efter jul och nyår just nu. Det är verkligen en mysig tid. Åka skridskor och spela hockey vill jag göra:) Likaså gå på hockey. Sen vill jag kunna ha tid till att vara ännu mer med mina nära och kära i Övik överhuvudtaget. Tur att jag ska göra praktik i Ångermanland i hela 11 veckor efter nyår!:) Det känns riktigt jäkla bra!:)

Ska stänga ner datorn nu och spara lite på batteriet. Kommer troligen att vara framme vid Savalen Fjellhotell tidigast halv 2 i natt. Hoppas ni får en bra måndag!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0