Sista rycket med anatomin!

Så var man tillbaka i Sunne igen. Känns konstigt att vara här. Men bra också på ett vis även om jag saknar Övik och vissa människor där. Känner mig definitivt inte som en student längre, nu är jag som redan klar från utbildningen (iaf i mitt huvud). Jag är ett halvår framåt i tiden känns det som. Jag hade iaf första skoldagen idag efter min lia-period och den var väldigt slapp vill jag lova. Satt och lyssnade på när några av mina klasskompisar berättade/redovisade om sina lia-ställen. Fick reda på hur de haft det och sådär, intressant:) På torsdagkväll ska jag själv redovisa och visa lite foton.

Nu gäller det verkligen för mig att fokusera och ha en enorm självdisciplin de närmaste kommande dagarna. Certifieringsprovet i den klassiska massagen går av stapeln om precis en vecka nämligen och då gäller det att kunna så mycket som möjligt om kroppen. Fram tills dess blir det verkligen fokusering på att plugga för min del. Även om jag ändå inte skulle klara provet så kan jag iaf leva med att jag verkligen försökte in i det sista. Jag måste verkligen försöka bita ihop nu och bortse från min lesshet på att plugga. Det är nu man skiljer agnet från betet så att säga.

Imorrn har jag ingen skola men jag ska ändå plugga själv i princip hela dagen. Eller ja, inte riktigt, blir utbyte av massage med en klasskompis också men annars blir det förhoppningsvis full fart med pluggandet - så mycket jag orkar dvs.

Var iaf kul att träffa mina klasskompisar igen.
Har verkligen saknat Josefin, Sofia och Hanna. De är riktigt goa tjejer:) Nu ska jag läsa lite i min horoskopbok och sedan försöka sova.

Tänk för mindre än en vecka sen befann jag mig i Norge på Savalen fjellhotell. Fre-sön var jag i Övik och nu är jag alltså här i Sunne (kom hit igårkväll). Jag har alltså befunnit mig i tre olika städer med väldigt många mil emellan på bara en vecka. Inte många som slår det;)

Godnatt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0