Lång resa väntar

Jag börjar min resa hem till Sverige om ca 8 timmar! Känns galet men kul!:D Tiden går verkligen fort även fast jag i mitten på den här veckan tyckte att tiden stod stilla. Men så i helgen har jag jobbat en del på spa och vips vad tiden går då. Igårkväll trodde jag knappt mina ögon när jag insåg att jag snart skulle vara hemma i Sverige.

Ska bli superkul att komma hem och träffa alla nära och kära därhemma, saknar de verkligen! Synd att det bara blir en vecka innan jag måste tillbaka hit till Norge igen men det är bara att göra det bästa av situationen och utnyttja tiden så bra som möjligt.

Jag hoppas att det ska lösa sig med bil bara. Skulle få låna en bil till Tynset för att därifrån kunna ta en buss som avgår 3.15 i natt men nu verkar det lite halvklurigt. Jag tror dock det ska lösa sig tillslut bara jag får tag i en viss person vid 19-tiden ikväll.  Måste också få reda på exakt vars jag ska parkera bilen sen. Tynset är dock inte så stort så det borde inte vara så svårt att hitta.

Jag kommer vara hemma i Övik 18.20 imorrnkväll så det kommer bli en otroligt lång resa med 4 byten och lite väntetider men det är det absolut värt! Jag är inte den som är den. Jag kommer fördriva tiden med att sova och lyssna en massa på min mp3. Kanske kommer försöka plugga lite anatomi också om jag inte blir alltför åksjuk av det.

Nu ska jag ut och gå en härlig fjällpromenad med Rebecka och sen blire förhoppningsvis lite massage, det kommer bli fantastiskt! Har inte fått nån massage på över en månad nämligen, har bara gett och gett. Senare ska jag ta itu med packningen också men det är inte så mycket så det lär gå rätt fort. Förhoppningsvis ska det hinnas med att se några avsnitt "Sex and the City" också med Rebecka innan resan startar:D

Ha de fint så syns vi kanske snart på svenska marker! :)

Kommentarer
Postat av: Din vän Sandra

Hoppas det löser sig med bilen, men det tror jag! Du får höra av dig när du närmar dig svenska marker. Det ska bli roligt att träffa dig igen. Skulle vara roligt om du kunde komma till Umeå, men som sagt, vi hörs! <3 puss

2010-11-07 @ 16:51:50
URL: http://sandraedinfoton.blogg.se/
Postat av: Marcus

Lycka till med resan! Jag får hålla med föregående talare. Det skulle vara kul om du kunde komma till Umeå! :D Då får du hänga med till IKSU så jag kan visa dig var jag har min LIA :)

2010-11-07 @ 23:22:12
Postat av: Ylva

Hej vännen! :) Kul att du snart är på svensk mark igen. Dock 35 mil ifrån mig :/ Men jag är hemma 17-28 december över jul, sen är jag i Grums/Göteborg/Paris/Grums 28 decmber - 10 januari. Sen åker jag nog tillbaka till Piteå 13-14 januari någonting. Så vi borde hinna ses vid jul, eller rättare sagt, det måste vi :) Saknar dig!! Vi kan ju kanske snacka lite på msn nån kväll? Kram! <3

2010-11-08 @ 14:13:50
URL: http://ylvwes.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0