Jag trivs med min tillvaro

Mår toppen för tillfället. Jag trivs verkligen med min tillvaro just nu. Norge och Savalen har verkligen passat, och passar mig fortfarande, som handen i handsken. Jag är på rätt ställe vid rätt tidpunkt, kanon! Jag har utvecklats och utvecklas fortfarande på så många olika sätt. Fler sätt än jag kan förstå nu.

I morse höll jag i två st pass med bassengtrening. Ett pass kl 8 och ett pass kl 10. Det gick finemang. Tror faktiskt att det här med att leda pass kan vara lite av min grej, trots att jag inte alltid känner/känt mig som en ledartyp. Jag gillar dock att träna och sprida energi till andra människor. Att kunna få människor att le och skratta är nåt jag verkligen trivs med. Det andra passet i morse gick nog bäst. Då hade jag verkligen roligt när jag stod där på bassängkanten och instruerade. Det är en häftig känsla man får när man märker att människor gör exakt samma rörelser som en själv oavsett vad man gör. Kanske är jag lite av en ledare ändå innerst inne.

Från kl 11 idag har jag sedan varit på spa och haft behandlingar fram till kl halv 8 ikväll. Många trevliga pensionärer har jag tagit emot vill jag lova. Imorrn får jag ta emot minst två till för då har jag behandlingarna "Senior komplett" och "glade fötter". De har så många gulliga ord för saker här i Norge också. Jag diggar verkligen norskan! Vad sägs som "gå på ski", "stå på ski", "vann", "spise", "mye", "vanskligt", "trenger", "akkurat", "deilig", "hytte", "leggene" med mera. Kan man annat än gilla språket alltså?:D

Nu ska jag surra med lite folk innan jag ska till lägenheten och se lite SATC med Rebecka.
Imorrn ska jag upp tidigt för att kolla på när en annan person håller i bassengtreningen. Det ska bli roligt och intressant som tusan. Tror jag kan komma att lära mig jättemycket. Ska också göra minst två behandlingar på Spa. Sedan är målsättningen också att jag ska hinna plugga en del anatomi.

Ha de så bra och glöm inte att ta hand om er själva, det är ni värda!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0