2 dagar kvar i Savalen

Slutet på mina två månader här i Savalen närmar sig med stormsteg. Bara två dagar kvar här nu innan drar jag hem mot Sverige och Norrland igen:) Synd bara att jag bara kan vara hemma i Övik i drygt två dygn innan jag måste resa igen och denna gång mot Värmland och Sunne.

Idag och igår har jag iaf pluggat lite anatomi och varit social med Rebecka:) Igår var jag även ute och joggade och körde därefter lite enkla styrkeövningar. Skönt att hålla igång kroppen lite. Idag har jag föresten även jobbat på spa i 4½ timme. Det var lite kluriga behandlingar men det känns som att jag löste de någorlunda iaf:)

Imorrn ska jag vara på spa i 3-4 timmar igen men då blir det behandlingar som jag tycker betydligt bättre om än de jag hade idag så det känns kjempebra!
Ska försöka gå upp tidigt imorrn också så som jag gjorde idag. Perfekt att ha en massa tid på förmiddagen då man kan plugga för att sedan jobba lite på eftermiddagen. Det gäller att vara smart. Det är vanskligt (svårt) att finna ork till att plugga efter att man jobbat.

Ska strax gå till spisesalen och höra om jag skulle kunna få äta middag redan nu. I vanliga fall kan man inte äta förrän kl 20 men det verkar vara så lugnt med folk på hotellet nu så jag tror det ska finnas en chans att kunna käka tidigare. Jag känner mig rätt hungrig.

Senare ikväll blir det några avsnitt Sex and the city eller Twilight (den första filmen) med Rebecka.
Jag har inte sett Twilight så det hade vart intressant att se vad det är för nåt. Fast samtidigt är ju Sex and the city aldrig fel heller, hmm, tåls att funderas på. Rebecka får nog bestämma tror jag. För mig känns det som att det kvittar.

Ska dra och försöka flirta till mig lite mat nu;) Hoppas ni får en mysig tisdagkväll!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0