Varmt att jogga i solskenet

Har precis kommit in efter joggingturen. Sprang min runda på 31 min vilket är jäkligt bra med tanke på att jag blev less väldigt snabbt och kände mig rätt seg. Men man kommer långt med vilja och envishet uppenbarligen. Tog tyvärr på mig alldeles för mkt kläder kände jag. Det blev hur varmt som helst att ha både t-shirt och långärmad. Nästa gång blir det bara t-shirt, den saken är säker. Min termometer visar att det är 13,8 grader ute just nu. Solen skiner på väldigt bra också vilket gör det ännu varmare eftersom min termometer ligger i skugga just nu.

Nu blir det vatten, dusch och stretch. Har väldigt ont i baksidan på huvudet föresten. Tror det är där trapezius fäster. Vet inte vad jag kan ha gjort. Antingen är det för att jag legat konstigt när jag sov i natt lr också är det att jag stretchat trapezius dåligt. Kan ju vara nån form av spänning också p g a stress etc.

Nej, ska köra igång nu så jag hinner få i mig nån mat också. Bra att fylla på efter träning. Sen är det hockey, det vill jag inte missa. Hej me er!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0