Två laxar på en tallrik

Idag har jag pluggat anatomi med Sofia i två timmar. Det gick rätt bra. Känns som att det fastnar mer och mer. Gäller bara att man håller fokus uppe nu och fortsätter läsa/lära in allt. Sofia är en riktigt härlig tjej också vilket gör det ännu roligare:) Hoppas vi kan plugga mer tillsammans nästa helg.

Ska strax äta lax och bulgur. Får väl se hur bra bulgur passar till lax (fisk), har inte ätit så mkt bulgur tidigare i mitt liv så det blir spännande. Är iaf riktigt hungrig så det ska bli gott med lite mat.

Körde step igår på Spa och det var verkligen proppat med folk. Lite småunderligt med tanke på att det sen ungefär två veckor tillbaka blivit allt mindre folk på passen, men inte igår alltså. Kom dit tjugo minuter innan passets början för att jag skulle hämta ut en biljett men så var biljetterna slut(!) Helt otroligt! I vanliga fall brukar jag komma runt halv men igår var jag alltså tio minuter sen och då fick man sota för det på en gång. Jag blev besviken eftersom jag sett fram emot stepen men som tur var fick jag och en annan tjej vara med ändå trots att vi inte hade nån biljett. Blev jäkligt fullt i salen och varmt som bara den. Nästan som en bastu, men kul var det iaf. Blir lite extra speciellt när man är så många som gör precis samma rörelser också. Man känner av en jäkla massa energi.

Nu är min mat klar så nu blire käk och skilda världar. Kommer inte blogga nå mer denna helg, möjligen på söndagkväll isf. Har andra intressant saker för mig nämligen. Hoppas ni får en superskön helg!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0