Trött av pluggandet men skam den som ger sig

Körde ett grymt roligt step-mix-pass idag. Full fart med mkt hopp och snurr, precis som det ska vara:D

Har även försökt plugga en del idag, har väl gått lite si och så. Nu på eftermiddagen och kvällen har det gåt bättre iaf och har fått hyfsat flyt. Ska strax fortsätta igen genom att repetera bålens alla muskler ännu en gång. Är verkligen nötande som gäller för mig om jag ska greja anatomin. Känner att det sakta men säkert går framåt iaf även om jag har en massa kvar att lära. Ett steg i taget.

Åt lax med klyftpotatis till middag förut, det var riktigt gott. Har även diskat undan en jäkla massa porslin som jag haft ståendes i flera dagar. Nu känns det lite fräschare. Bra gjort av mig. Ska ta och vika min tvätt snart också om bara den vill torka klart.

Känner mig trött ikväll. Man blir verkligen trött av att plugga. Jag känner att energin börjar tryta. Men några minuters plugg till ikväll ska jag kunna greja. Sen ska jag nog spana in hockey (VM-finalen mellan Tjeckien och Ryssland) lr Wallander (Hemligheten) på tv. Har inte riktigt bestämt mig för vilket än. Kanske zappar emellan.

Har inte riktigt tid med så mkt i mitt liv för tillfället. Min tid just nu går till skola (nöta/lära mig; anatomi, massage, palpation, stretch inför det stora provet om två veckor), träning, sova och att försöka äta vettigt. Känner verkligen hur viktigt med bra och god mat nu när man pluggar så mkt som man gör. Sen vill man ju unna sig lite också så man orkar med.

Har knappt tid/ork till att höra av mig till folk hemma heller. Varken kompisar lr familj:S Blir som lättare att hänga/plugga med folket här nere i klassen för tillfället. Ska ta upp mina kontakter på riktigt om två veckor igen efter att provet är bortgjort. Just nu har jag bara allt fokus på det. Hör jag inte av mig så mkt är det alltså för att jag har fullt upp med plugg, tänkte bara skriva det här så ni vet.

Ska ta nåt gott att knapra på och fortsätta med plugget nu. Ha en superskön kväll!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0