Strömstad spa & resort

Har haft en jättetrevlig dag. Har vart me klassen på studiebesök till Strömstad Spa hotell och resort. Det var fantastiskt fint där! Nybyggt, modernt och stora behandlingsrum. Där skulle man lätt kunna jobba i framtiden. Har vart där hela dagen (for kl 7 med buss i morse) och kom väl tillbaka hem hit till Sunne för drygt en timme sen. Fyra timmar tog de me bussen emellan Sunne och Strömstad så det tog ju sin tid men det var ändå värt det. Vidare fick vi äta världens kanske bästa(!?) lunchbuffé för 75 kr, hur gott som helst. Fanns så mkt att välja på också så jag åt mig verkligen proppmätt. Efterrätt var det också i form utav äppelpaj med vaniljsås:) Mums! Behövde inte äta nånting på 7 timmar efter lunchen, vilket måste vara nåt slags rekord för att vara mig. Var inte så superhungrig nu nyss ens men lite hade man ändå blivit så därför blev det ändå lite flingor:)

Hann också med att träna lite i deras gym-avdelning och bada i deras lyxiga bastu(-sar? Vad tusan skriver man?) och bubbelpooler, lyxigt värre! Hotellet som helhet låg så fint ute vid hamnen också och det gillade jag skarpt, naturmänniska som jag är:) Brukade tydligen hänga mkt norskar där också, inte heller mig emot direkt hehe:) Enda som var lite synd var att de inte hade just nån gruppträning. Tydligen var efterfrågan för liten. Lite tråkigt, men men. Annars tycker jag det verkade vara ett jättebra spa-hotell på alla sätt och vis. Inte omöjligt att man kanske jobbar där i framtiden om man får chansen:)

Sen jag kom hem har jag bara handlat och gjort en tonfisksallad som ja ska ha med mig imorrn. Imorrn ska vi nämligen ha en heldag ute i skogen. Hoppas det blir bra väder och att det blir en mestadels avkopplande dag. Har så mkt anatomitankar i huvudet för tillfället att det är småsvårt att fokusera helt på annat. 

Nej, fan ska nog varva ner nu sen sova så snart jag bara kan. Var verkligen som en död sill i morse, helt sanslöst, ni skulle bara veta. Fick uppenbarligen ett varnande tecken från gud i morse också, ett tecken om att jag verkligen måste sova mer. Att jag helt enkelt måste prioritera min sömn mer i nuläget. Shit, min morgontrötthet är verkligen en fara för mig själv! Tur det ändå löste sig på ett relativt lugnt sätt, kunde ju ha slutat betydligt värre trots allt. Så lite tacksam ska man faktiskt vara i nuläget.

Nej, lite mer kvällsmat och sen sängen. Nya tag imorrn. Ny dag = nya möjligheter. Natti!

Kommentarer
Postat av: du vet vem

Just det, gå och lägg dig nån gång! Vi behöver sova,sova å sova, det är skönt och behövligt. Både du och jag behöver nog säga till oss själva på skarpen att det är dags för John Blund! Eller hur...? Go natt, nu kryper jag ner. KRAM!

2010-05-26 @ 21:47:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0