Regnig seminarium-måndag

Sådär, så kan man lämna sömnarbetet bakom sig helt och hållet - skönt! Har nämligen haft seminarium idag där jag berättat lite om mitt arbete (plus lämnat in det till min lärare) och samtidigt har fått höra på de andras arbeten. Intressant men lite halvsegt i slutet när man suttit och lyssnat hela dagen i princip. Jag flummade mest men jag hoppas det blev lite vettigt sagt iaf. Är så svårt när man inte vill vara så låndragen heller.

Imorrn är jag helt ledig sett till schemat. Men jag ska styra upp min ledighet iaf med en hel del anatomiplugg. Jag började iaf en del på det i helgen så det känns lovande. Behöver läsa det nu riktigt ordentligt känner jag innan det stora läskiga slutprovet i juni.

Härnäst blir det stepmix kl 17 och småplocka lite här i min stuga.
Gillar att ha det fint och mysigt:) Är det som är så bra när man bor själv, att man verkligen kan städa och fixa precis så mkt man sj vill utan att nån ska klaga. Sen vet man att det bara är man själv som stökat ner också om det skulle vara nåt.

Är regnigt och grått ute för tillfället här i Sunne så det blir en mysig inomhuskväll. Ska nog lyxa och mysa till det extra mkt med några tända ljus senare, det var längesen nu. Mer sånt i vardagen.

Simma lugnt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0