Otillräcklig känsla

Just nu är jag trött och känner mig lite nere. Har fått en del ångest över anatomiprovet som kommer snart. Har slagit mig att det är så jäkla mkt man ska kunna och jag vet verkligen inte hur jag ska kunna få in allt i mitt stackars huvud. Förutom anatomidelen (teorin) och massagen så ska man kunna stretch, triggerpunkter och palpation också. Har ingen aning om hur man ska få in allt. Nej, det blir nu till att verkligen fokusera på att plugga som tusan fram till provet. Ska verkligen ta tillvara på de kommande helgerna och prioritera plugg.

Ska ta och skära ner på mina träningspass också så jag säkert hinner med att plugga.
Visst kommer jag fortfarande att träna (mår dåligt annars) men inte alls lika ofta. Ett par gången i veckan får räcka och därmed basta. Har ju fan hela sommaren på mig sen som jag kan träna på.

Har slagit mig att jag blir väldigt trött av att inte träna. Tränade ingenting varken fredag, lördag lr söndag och oj så trött och seg jag kände mig de dagarna, spec lör och sön. Gjorde inget speciellt egentligen men blev ändå väldigt trött. Träning är därför väldigt viktigt för mig på många sätt och vis.

Mitt mobil-headset är fortfarande spårlöst försvunnet och det känns verkligen supertråkigt.
Jag brukar ju kunna använda det dagligen och nu kan jag inte använda det överhuvudtaget:S Hittade en gammal mobil som jag använde nyss men tydligen så var headset-et till den jättedåligt så då kan jag ändå inte använda den. Ååh, jag gillar inte detta.

Lyckades bränna mig på pekfingret när jag stekte pytt-i-panna förut. Det var inte skönt. Typiskt mig att klanta till det. Onödigt.

Ikväll ska jag diska, städa lite, plugga, slappa och sova tidigt. Har iaf kört ett stepmix-pass ikväll och det var jobbigt men skönt. Alltid nåt.

Nu ska jag ta tag i en del matnyttigt här. Hoppas ni känner er lite bättre än mig för tillfället!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0