Långpromenad & Lips

Har haft en klockren lördag på alla sätt och vis:D Känner mig supernöjd med dagen. Underbart!

- Har pluggat anatomi och gått igenom palpationslistan i massa timmar tillsammans med Sofia. Verkligen jättebra! Vi är jäkligt duktiga och målinriktade båda två så nu jäklar ska vi köra på. Vi ska greja det här.

- Har gått en långpromenad med Sandra O i min klass. Vi gick över 7,5 km uppe i skogen vid Selmas, hur härligt som helst:). Blev ett lite oväntat slut på promenaden bara när det började regna en massa och åskan mullrade på så högt som att den bara var alldeles ovanför oss. Lite småläskigt. Vi sprang sista biten in till min stuga och värmde oss med te, filt och prat. Att det sedan började hagla en massa stora hagelkulor ett tag gjorde det hela ännu mera makalöst.

- Tre Kronor förlorade semifinalen mot Tjeckien efter straffar vilket var allt annat än bra. Trodde de skulle vinna efter full tid men med bara sekunder kvar kvitterade ju Tjeckien. Bittert, allra helst med tanke på Kronorna definitivt hade varit det bättre laget.

- Jag har sett NHL-hockey och sjungit "Lips" med Marcus, jäkligt kul! Synd bara att det inte var så många svenska låtar med. Jag vill köpa ett playstation 2 och Singstar så jag kan köra det spelet. Måste fixa Singstar schlager och Singstar Kent då. Gud, så kul det hade vart. Tror jag ska försöka hitta begagnade prylar så det inte blir så dyrt.


Imorrn blir det:
- Ensamt muskelplugg på morgonen
- Stepmix kl 11.
- I skolan runt 13 och plugga muskler med Sandra O och Sofia.
- Efter 16 vet jag inte riktigt vad som kommer hända. Städa, slappa och plugga känns inte som några högoddsare iaf.

Nu måste jag hänga upp min tvätt och sen förbereda mig för att sova. Är svintrött. Sov bara 6 timmar i natt. Min kropp skriker efter sömn. Lyckades föresten bränna mig lite ute i solen idag också:P Jojo, så går det när man inte smörjer in sig med nån solskyddskräm. Synd att såna där krämer ska vara så jäkla dyra bara.

DAGENS FOKUS:
"Tänk positivt så blir allting så mycket roligare och lättare". "Tolka inte andra personers agerande till nåt negativt riktat mot dig"

Nej, tusan...nu ska jag slita mig från detta tangentbord. Sov gott och kom ihåg att "fånga dagen" i morgon!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0