L-A-B-C

Har fått och gjort en lerinpackning idag på skolan. Gick väl helt okej förutom att jag kände mig lite smått omotiverad. Men det var väl hyfsat skönt iaf. Imorrn blir det tydligen en choklad-peeling och sen ska man få öva på det man behöver. Får se vad det blir. Längtar tills onsdag då vi ska få åka ner och göra studiebesök på Strömstad SPA, det kan bli mkt intressant tror jag:) Skönt att byta lite miljö oxå, välbehövligt.

Efter skolan satt jag kvar med fem av mina klasskompisar och gjorde en planch till "anatomin" om L-A-B-C (larma/livshotande situation, andning, blödning, chock). Vi skulle egentligen göra det nästa måndag men vi gjorde den idag istället så vi får vara ledig och hemma (Läs: plugga anatomi) då i stället. Skönt att ha fått det arbetet avklarat!

Igårkväll fick jag inte så mkt mer plugg gjort efter mitt bloggande. Fixade med min och Helenas Gbg-resa istället. Tog en jäkla tid men jag lyckades iaf till slut boka Liseberg-biljetter, boende och buss ner till Gbg. Verkligen skönt att jag fixat allt så resan verkligen blir av:) Vi kommer vara i Gbg i tre dagar efter att jag slutat skolan och då främst för att gå på Liseberg. Jag längtar verkligen. Kommer kännas skönt då också för då är anatomiproven avklarade.

Ska äta upp min fisk nu och sedan gå ut och plugga vid vattnet eller skogen. Skippar nog träningen ikväll och pluggar istället. Tror det är lika bra så jag får så mkt plugg gjort som möjligt. Passen på Selmas har typ ändå varit för dagen. Men imorrn ska jag köra "body pump" så då blir det ös. Ikväll får jag nöja mig med plugg-ös (hur mkt ös det nu kan bli...hmm:P). Jaja, det blir nog bra till slut.

Tack för mig!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0