Jag är en pajas!

Helgen pajas-utmärkelse går till mig själv eftersom jag var klantig nog att sätta igång securitas-alarmet på skolan idag:/ Jag skulle massera där tidigare med Sandra i min klass när jag lyckades utlösa det. Inga securitas-vakter kom som tur var och alarmet stängde av sig själv efter typ tio minuter men jag är orolig över att jag kommer att behöva betala en massa pengar nu sen i efterhand bara för att jag drog igång det. Känns ju jäkligt onödigt. Man har ju inte direkt mkt pengar som student iaf så. Men, men måste man betala är det väl som det är. Jag får skylla mig själv som ska vara så jäkla klantig.

På tisdag ska jag få reda på om jag kommer att behöva betala nåt för alarmutlösningen men jag håller tummarna för att jag ska slippa. Hädanefter kommer jag aldrig att chansdra kortet igen utan läsa "kortinstruktionerna" till punkt och pricka (säkert flera ggr t o m bara för att vara säker på att göra rätt). Den saken är lika säker som att jag heter Marika. Jag måste fan skärpa mig nu.

Känns som att det där förstörde min dag en hel del. Men jag ska försöka att skita i det nu. Gjort är ju gjort, går ju inte att dra tillbaka klockan hur gärna man än skulle vilja ibland. Blir ju inte bättre av att man går runt och mår dåligt heller så, alarmet är ju redan utlöst iaf. Massagen gick väl ganska okej för övrigt men den känns som lite bortglömd i nuläget. Men helt klart var det bra att få en helkroppsmassage gjord.

Ska ta och tvätta lite nu och försöka fokusera på annat. Ska snart promenera med några klasskompisar också. Det blir bra. Ha de!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0