Internetproblem gör mig galen

Dagen har varit bra fram tills ikväll kan man säga. Idag har jag slappat, myst, pluggat anatomi och tränat body pump. Tyvärr har jag också behövt krångla på med min dator.

För några timmar sen började jag försöka fixa till mitt Internet som inte funkat sen igårkväll.
Det hela slutade med att jag fick ringa till mamma och be henne ringa till Telia supporten och av de fick jag tipset att ta hem några uppdateringsfiler från deras hemsida. Jag sprang in till mina hyresvärdar och lånade deras dator, eftersom jag själv ju inte kan komma ut på Internet från min. Som tur var hann jag ta hem filerna till deras dator innan även deras Internetanslutning försvann av nån konstig anledning. Problemet var bara att deras dator inte ville läsa in mitt USB-minne:S Det gick verkligen inte. Som tur var fick jag tillslut hjälp av Görans son (Göran är min hyresvärd) som var och hälsade på och det visade sig att problemet var så enkelt att det bara var att byta USB-uttag. Så fort vi kopplade in mitt USB-minne i ett annat uttag så funkade det direkt och jag kunde slutligen lägga in Telias filer på mitt USB. Sen sprang jag till min stuga och installerade filerna och NU ÄNTLIGEN FUNKAR INTERNET IGEN! Tack gode gud.

Efter många om och men fungerar alltså mitt Internet nu men oj sån energi det tar från en sånt här alltså.
Usch, säger jag bara. Hatar verkligen när datorer krånglar, finns det nåt mer störande? Jag tror inte det. Man blir bara trött och less av det. Blä!

En positiv sak från dagen är iaf att jag slipper betala för att jag utlöste skolalarmet i lördags:D
Eftersom securitas av nån underlig (men för min del bra) anledning inte rykte ut till skolan (vilket de egentligen ska göra 5-10 min efter att inbrottsalarmet gått) slipper jag betala. Skönt! Men i fortsättningen kommer jag verkligen vara überförsiktig vad gäller det där alarmet. Jag har verkligen lärt mig en läxa.

Nu ska jag unna mig Skilda världar, te och en kanelbulle.
Sen blire till att sova eftersom jag ska upp tidigt imorrn. Har en Derma-Nord-föreläsning på förmiddagen och på em är det avslappningsövningar som gäller.

Måste säga att body pump är jäkligt drygt föresten.
Minns inte att det var så drygt när jag körde det innan jul men det var det antagligen. Jobbigt som bara den men man känner verkligen att man tränar iaf och jag blir sådär skönt trött i kroppen efteråt. Kommer säkerligen sova gott ikväll.

Ha de finemang!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0