En bra söndag på alla sätt

Idag har jag lyckats plugga en del faktiskt. Har vart lite slapp den senaste tiden men idag gick det hyfsat faktiskt:) Har pluggat på sinnena inför ett prov vi har på onsdag och sedan har jag även finslipat lite smått på mitt sömnarbete. Förhoppningsvis är det klart inom en snar framtid:) Vore skönt att få dessa två saker helt ur världen så man helt kan fokusera på massagen sen med anatomi, palpation och allt vad det är.

Var ute och joggade för en stund sedan och det kändes riktigt tungt måste jag säga.
Men envis som man är så segade jag mig fram ändå på nåt sätt. Intressant hur långt man kan komma med bara viljan fastän det bär emot som bara den. Sprang kanske 500 meter längre än vad jag brukar också vilket kändes, hehe:P Känns toppen nu iaf:D Mår verkligen bra av träning, tåls att skrivas igen trots att ni läst det många ggr tidigare.

Har föresten städat undan lite här i min stuga idag också. Det känns gött. Vek undan en del kläder och sen har jag diskat undan disk som stått framme ett par dagar. Ska strax ta en välbehövlig dusch och sedan blir det till att se "Luftslottet som sprängdes" med trevligt sällskap, kan inte bli bättre:D Blir nog popcorn också, mums!

Längtar verkligen efter sommaren och ledighet för tillfället. Måste ta tag i att boka biljetter till yran också innan det är för sent. Borde fixa det senare ikväll. Det löser sig. Älskar verkligen att vara ute nu när det börjar bli varmare och man kan höra fåglar kvittra, så härligt:)

Är ledig från skolan imorrn föresten och det känns riktigt jäkla bra:) Precis vad jag behöver.

Time to go. Ha en fin söndagskväll nu alla galningar!

Kommentarer
Postat av: Sandra.E

Hallå vännen! vi måste prata lite snart <3

2010-05-03 @ 12:34:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0