Bio framöver?

Har suttit ute och pluggat vid mitt favoritstället ner vid vattnet. Riktigt härligt. Träffade oväntat på min klasskompis Frida där också så vi pratade och pluggade lite tillsammans en stund innan hon skulle hem för att äta. Det var trevligt:) Så skönt att kunna sitta ute och plugga när vädret är så fint. Det blev dock lite väl blåsigt efter en stund så då började jag bege mig hemåt.

Nu väntar jag på att mina potatisbullar ska bli klara för då ska jag äta de och fortsätta plugga.
Jag är rätt hungrig nu. Har kommit fram till de sidor som handlar om benens alla muskler och de är många kan jag lova er. Helt sjukt hur mkt muskler och ben man har i kroppen egentligen.

Ikväll är jag sugen på att baka en björnakaka.
Har tänkt göra det länge utan att det blivit av men ikväll tror jag banne mig att det är dags:) Det är ju så gott och dessutom är det kul att baka. Synd att man inte prioriterat att baka så mkt här i Sunne men, men inte lätt att hinna med allt. Annars ska jag bara ta det lugnt ikväll. Ska upp tidigt imorrn och plugga på skolan så det gäller att vara utvilad.

Vill föresten se den senaste Sex and the city-filmen som kommit ut nyligen.
Funderar på att se den här i Sunne på den lilla bion som finns här. Fast borde kanske se film nr 1 först? Har enbart sett serien nämligen. Tåls att funderas på.

Ha en skön söndagkväll!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0