48 i vilopuls

Har haft en bra söndag hitills. Unnade mig att sova länge, tänkte ett tag att jag skulle gå upp för att hinna på stepmixen som började kl 11 men så tänkte jag: "Äh, vad fan...jag kan lika gärna sova". Har ju gjort en del vettigt plugg de senaste dagarna också så då måste man få unna sig lite tycker jag:)

Har haft en ganska slapp dag. Men jag har faktiskt pluggat en hel del anatomi, jojomensan.
Ibland är man duktig:) Nu ska jag strax ge mig ut och jogga min vanliga slinga med de dryga uppförsbackarna:P Hehe, men det är väl de som bygger upp ens lårmuskler förmodligen så då ska man inte klaga;). Tycker föresten det är lite småtufft att jag "bara" hade 48 slag i vilopuls på en minut häromdagen. Kollade tre ggr också och det blev 48 varje gång. Känns bra att veta att träningen ger en en hel del:) (okej, lite skrytigt att skriva ut detta kan tyckas men jaa, det bjuder jag på;P).

Nu ska jag ta och vika lite tvätt här innan jag ger mig iväg ut i löparspåret med min oslagbara mp3. Ikväll blir det föresten VM-hockey (Sverige-Norge) med riktigt härligt sällskap. Toppen:)

Imorrn är det seminarium och jag ska än en gång försöka skriva ut mitt sömnarbete. Men det löser sig. Har iaf gjort en sammanfattning inför seminariet så det känns skönt. Då har man lite att utgå ifrån iaf ist för att bara flumma runt ämnet som vanligt. Kanske flummar en del ändå men det lär inte bli lika mkt iaf:P

Ni får ha en fortsatt bra söndag!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0