Vill ha Nintendo 8-bitars

Har haft två föreläsningar idag på skolan. De var halvintressanta. Inte superbra men inte superdåliga heller. Jaja, man fick säkert med sig lite matnyttigt därifrån även om jag känner att jag nästan hade kunnat varit hemma och pluggat anatomi istället. Jaja, tur man har hela helgen på sig att plugga det nu iaf. Förhoppningsvis räcker det rätt långt med dessa dagar ändå.

Var och körde Spinmix för ett tag sen.
Det gick bra, var dock rätt jobbigt med magövningarna i slutet eftersom jag har en del träningsvärk i magen efter gårdagen. Nu ska jag iaf ta mig en skön dusch och sen ska jag käka och ta tag i att plugga anatomin.

Pratade föresten med Helena för en liten stund sedan. Ska bli riktigt kul att komma hem snart:) Saknar de där hemma och naturen med. Men bara en vecka kvar nu snart, sen är jag back in Norrland. Härligt!:) Tråkigt bara att Modo missade slutspel i år igen, annars hade jag lätt gått på nån hockeymatch. Nu får man roa sig med nåt annat istället.

Har föresten blivit sugen på att köpa ett gammalt Nintendo som jag spelade mkt förut. vill ha ett sånt där grått Nintendo 8-bitars. Det hade vart riktigt kul att ha faktiskt:D Får se över min ekonomi och fundera lite mer men det känns inte alls som nån omöjlighet att jag investerar lite pengar i ett sånt. Lite måste man ju få unna sig, man lever ju bara en gång:) Har ju dessutom kvar nåt spel till det också så det är ju perfekt.

Ha en mysig afton nu!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0