Slaskigt värre

Har varit i skolan och pluggat med Sofia, det gick riktigt bra. Roligt och lärorikt att plugga med andra personer måste jag säga. Skadar inte att göra det fler ggr. Nu ska jag vräka i mig mat för jag är vrålhungrig. Sen ska jag nog gå på aquaträning och kanske på passet "Instruktörens val" om det är nåt roligt. Minns inte vad det stod att det skulle vara den här veckan. Annars kanske jag bara tränar lite själv i gymet.

Har kommit en massa snö hit till Sunne.
Snöade som tusan i morse när jag skulle till skolan. Det snöade rakt i ögonen på mig och det var verkligen inte skönt. Såg knappt någonting. Nu har det iaf slutat snöa men på marken ligger en massa blötsnö kvar. Mig gör det inte så mkt att det kommer snö. Jag tror jag inte har behov av att känna vår i nuläget på samma sätt som många andra MEN jag gillar inte när det snöar rakt i ansiktet på mig så jag inte ser nånting. Inge vidare att det blir sånt slask efter vägarna heller. Mkt bättre med kallsnö isf om det ska vara nåt.

Kom på förut att jag nog inte behöver släpa hit massagebänken igen efter att jag tagit hem den till Övik. Efter praktiken i Övik kommer jag ju bara vara här nere i Sunne i typ en och en halv månad så då är det bara onödigt att ta hit den igen. Bättre att den får stå kvar uppe i norr så jag slipper släpa den fram och tillbaka hela tiden. Här i Sunne kan jag ju ändå fara till skolan om jag vill öva massage lr använda nån av mina klasskompisars bänkar.

Ha en fin dag!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0