Skidhelg

Har haft en lugn och skön helg häruppe i norr:)

Har åkt skidor på fjället både igår och idag. Drygt två mil igår och två mil idag, inte dåligt det. Åkte med mamma så det var dessutom trevligt sällskap, härligt:) Så skönt att få vara ute i den friska naturluften igen utan störande ljud från trafik etc. Ska definitvit försöka åka där fler ggr under min vistelse här hemma i norr:)

Igårkväll for jag ut med Stefan och Helena och åt mat på "Safari". Det var riktigt gott och trevligt. Jag åt nå kycklingfilé med potatisklyftor och mangosås. Fick lite exotiska frukter (ananas bl a) och blåbär till också. Kan lätt äta där flera ggr. Efter middagen for vi in till torget i stan och kollade/lyssnade på Tomas Di Leva. Vi stod och lyssnade på två låtar sedan gav vi oss iväg. När vi kommit hem såg jag och mamma andra delen av "Män som hatar kvinnor", riktigt bra men läskig! En härlig kväll:)

Idag har jag som sagt var åkt skidor på fjället. Efter det var jag upp till pappa och Marianne och kikade på slutspelshockeyn. Det var gött att LHC lyckades klå Frölunda. Inte lika bra att FBK vann mot SAIK men ändå kul på ett sätt eftersom det blir en sjunde och avgörande match i  den serien. I år hoppas jag verkligen att Djurgår'n, SAIK lr Linköping vinner SM-guldet.

Känner mig lite halvnere för tillfället. Ska nog krypa upp i soffan och se lite på Falk-filmen som börjar nu. Äta nåt gott som popcorn också kanske? Ska nog ta me min anatomipärm också och försöka läsa lite, det kan behövas. Mamma ska också se filmen så det blir trevligt sällskap. Ska försöka gaska upp mig. Kan vara att jag är trött också, jag vet inte. Får ju lite "Jetlag" en dag som denna när klockan ju ställts fram en timme för sommartid.

Imorrn har jag iaf min första praktikdag på Hälsovivan så det ska bli spännande. Vet inte riktigt vad jag ska göra och så men det lär jag nog få reda på. Ska vara där kl 10 imorrn så då får jag höra mig för:)

Nu ska jag dra. Ha en fortsatt skön kväll!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0