Promenaddags

Nu har jag pluggat ett bra tag så nu är det dags för en paus i form av en promenad till affären. Tror jag ska ta med min mp3 också så man kan lyssna på lite skön musik medans. Det är aldrig fel.

När jag vaknade för några timmar sen kände jag av lite i halsen vilket innebär att jag utesluter träningen "Step up" idag. Det känns visserligen bättre nu men ändå onödigt att riskera något tycker jag. Kommer ju trots allt fler dagar så det är ingen fara på taket. Dessutom skadar det inte att få en massa plugg gjort idag heller. Drack iaf två tabletter C-vitamin förut så jag hoppas att det ska göra susen. Ska se till att dricka te senare också, det brukar vara bra.

Måste nog slå en pling till min kära mor senare. Hoppas Swebus kan fixa sitt bokningssystem på Internet snart. Som det är nu kan jag inte boka min hemresa i april och det vill jag kunna göra i samma veva som jag bokar hemresan nu om en vecka, detta för att få rabatt på båda resorna. Hoppas, hoppas, hoppas de kan fixa det snart. De har iaf blivit uppringda och tillsagda om detta så jag håller tummarna för att det inte ska dröja alltför länge till.

Nej, nu är det dags jag ger mig iväg på min promenad. Ska bli skönt att få lite frisk luft. Hoppas det inte är alltför mkt trafik bara. Hörs snart igen!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0