Promenad i solskenet

Finväder ute idag också. Känns verkligen att våren är på väg snart. Idag blir det verkligen fokus på att plugga anatomi för min del, har inte blivit nåt anatomiplugg alls de senaste två dagarna därför måste jag verkligen ta tag i det idag.

Men först blir det nog en promenad upp till den lite billigare affären Pekås.
Den är iaf billigare än Coop och Ica vad gäller vissa grejer så det gäller att passa på när man ids ta sig tid att gå dit. Är ett par km faktiskt, betydligt närmare har jag till Coop så därför blir det av praktiska skäl att man oftast handlar där.

Är födelsedagsfest hos Mia ikväll, en av mina goa klasskompisar, tyvärr vet jag inte om jag känner för att gå riktigt.
Känner dels att jag har plugg att fixa och dels vill jag försöka städa upp lite här. Kanske man har möjlighet och ork till att dammsuga lite till och med idag? Disken ska åtminstone bort. Men som sagt var, fokus blir på plugg. Städningen får komma sen isf om jag känner mig nöjd/less på plugget kanske.

Var föresten rätt trött i benen igårkväll så det ger uppenbarligen en del att promenera också. Körde iofs ett step-pass igår också så det lär ju också ha bidragit. Jag promenerade nog dock totalt nästan 2 timmar så det är ju en del, hehe. Betydligt mer än vad jag brukar promenera. Använde inte min cykel ett dugg igår utan promenerade istället vilket är rätt ovanligt för att vara mig.

Nu ska jag ta och kolla vad som behöver handlas. Hoppas ni får en toppendag!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0