Pluggutflykt

Det var så himla soligt och härligt väder idag att jag fick en jättebra idé. Jag tog med mig mina anatomipapper och tog mig en promenad för att sedan sitta ute på en brygga och plugga i det underbara solskenet. Det var riktigt härligt kan jag lova. Tror jag lärde mig mer än vad jag skulle ha gjort om jag bara suttit inne i min stuga och pluggat. Hade jättebra utsikt dessutom. Jag hade även med mig lite nötter och en flaska vatten, mums:)

En småtråkig och jobbig sak var dock att mina papper lyckades blåsa iväg en gång trots att jag ställt min nötpåse ovanpå:S Jag blev väldigt förvånad. Som tur är var isen så pass tjock och jag så pass snabb att jag kunde springa och ta papprerna igen innan de blåste bort alldeles för långt. Efter den händelsen gick jag dock hem till min stuga igen.

Jag ska absolut försöka plugga utomhus fler ggr när det är fint väder. Idag kunde jag t o m sitta utan jacka och skor på bryggan ett tag. Känns verkligen att våren är på väg.

Här får ni se några kort som jag tog när jag var ute på min "pluggutflykt":





Bryggan som ni ser på de två nedre bilderna är den brygga som jag satt och pluggade på:) Längst ut på den bryggan fanns det ingen snö som tur var så jag behövde inte sitta i snön, syns inte på dessa bilder men.

Ha en fortsatt fin kväll nu!


Kommentarer
Postat av: Ylva

Åh, vilka mysbilder! :) Är säkert riktigt fint där till våren/sommaren också! Puss på dig!

2010-03-16 @ 18:10:23
URL: http://ypple.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0