Kul att spontanfynda

Idag har jag fyndat. Har fått åt mig 3 par jeans för 500 spänn, de ni! Lägre pris får man verkligen leta efter. Hade inte tänkt att köpa tre par först men så hittade jag 3 bra par och när jag såg att man dessutom fick sista (tredje) paret för bara 100 kr och de andra för 200 kr styck så tänkte jag att det är lika bra att köpa det tredje paret också. Jeans använder jag ju rätt mkt också så det känns som en vettig investering. Har även köpt två par ullsockar för 59 kr, billigt även det.

Vidare idag har jag kört lite vattenträning och "body balance".
"Balancen" var härlig men samtidigt småjobbig och lite svår. Är inte alltid så lätt att hitta balansen alltså men det är skönt när man känner att det funkar och man får kontroll över sin kropp. Det är en riktigt go känsla. Jäkligt bra stretchövningar är det också, det behövde jag verkligen idag. Man blir verkligen i harmoni med sig själv också under och efter ett balance-pass, riktigt härligt.

Nu behöver jag ta itu med att plugga anatomi. Fyra nya sidor ska jag försöka lära mig ikväll. Det ska jag nog kunna greja bara jag sätter igång. Ha de bra! :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0