Försvinn provångest!

Blev Aquaspinning och sen ett pass "Body balance" för en stund sen. "Balance" var riktigt skönt men jag hade lite svårt med balansen stundtals men det är ju inte så ovanligt för att vara mig. Ännu svårare blir det också när man kört lite annan träning innan. Det gick iaf någorlunda och det var väldigt skönt att bara få vara i nuet. Det behövde jag.

Nu börjar ångesten inför morgondagen komma. Hatar verkligen prov. Man ska ju se det som ett test för ens egen skull, ett test på hur mkt man kan. Jag säger det till andra hela tiden men på något underligt vis kan jag inte ta in det själv:S Knepigt hur man funkar som. Måste verkligen försöka tänka positivt nu. Ska plugga litegrann nu om ett tag och sen är det bara att hoppas på det bästa. Vissa saker har jag ju betydligt bättre koll på än andra så det är lite utav ett lotteri också vilka frågor som kommer att komma på provet. Kommer mina frågor går det säkert okej, kommer massa frågor som jag har mindre koll på kan det gå hur som helst. Aja, det är bara att göra sitt bästa imorrn. Jag ska fixa det.

Får försöka använda mig av nyckelorden som nämndes på balancen ikväll: "Lugn, harmoni och välmående".

Ska ta och käka lite frukt, dricka c-vitamin och te senare ikväll. De senaste dagarna har jag stundtals haft känningar av att en förkylning kan vara på väg så det gäller att säkra upp isf att. I fredags hade jag ju småont i halsen när jag vaknade också, som tur är har halsen mått bra sen dess.

Ha en suverän söndagkväll och glöm inte att ta hand om dina nära och kära!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0