Chokladinpackning

Dagens 2 händelser som jag kan rapportera:

- Chokladinpackning, har både gjort en och fått en idag på skolan...lyxigt värre:) Det ingick dessutom ansiktsrengöring, skalpmassage och ansiktsakupressur. När behandlingen var klar fick man en bit mörk choklad och ett glas vatten vilket var jättegott:) Choklad kan vara bra till mkt. Den var jättehärlig att massera och jobba med och sen doftar det verkligen jättegott.

- Har vart och kört Spinnmix vilket kändes riktigt bra. Skönt med lite bålträning sista halvan också, behövs alltid.


Känns jäkligt skönt att det är helg nu. Har bara gått i skolan tre dagar den här veckan men det har känts betydligt mer än så. Kan bero på att jag haft "tvättvecka" den här veckan tillsammans med tre andra i klassen. Eftersom vi har haft SPA-behandlingar blir det hur mkt tvätt som helst vilket inneburit att vi haft rätt mkt att göra på rasterna. Igår hade jag dessutom "Elevkliniken" med tre andra i klassen. Jag gjorde en 50 min. klassisk rygg och nackmassage på en tjej som förhandsbokat. Det gick bra men man blir bra mör av att vara kvar i skolan ända till efter 7 på kvällen. 

Men nu är det helg iaf så det känns kanon! Nu kanske man äntligen har lite energi till att plugga mer på anatomin som det ju är prov på snart också, bra bra. Vidare ska jag unna mig att käka nåt gott:) Det är jag värd.

Nu närmast blir det dusch och sen ska jag ringa och prata med min kära mor och käka nåt gott. Kanske kör på pyttipanna och ägg, det funkar alltid. Jopp, så får det bli. Ha en underbar afton!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0