Att inte svara på sms

Får jag inte svar på sms så tolkar jag det som att det är bäst att inte smsa personen i fråga något mer. Så det är det jag gör nu. Har ingen aning om vad personen i fråga tycker lr tänker egentligen, men tystnad är ändå tystnad. Det är likadant som om man pratar och sedan försöker ropa på en person och den väljer att inte svara trots att man är säker på att denne hör. För mig sänder tystnaden automatiskt signaler om att personen inte vill höra av en av någon lr några orsaker. Jag tolkar tystnaden så tills jag för höra något annat från personen i fråga.

Sen kan jag alltid ana varför vissa väljer att inte svara och så vidare men huruvida jag anar rätt lr fel är fruktansvärt svårt att veta.

Stundtals är det dock svårt att låta bli att smsa tills man får respons men jag vet att det inte är nån mening att jaga personer. Det är bara slöseri med tid. Bollen ligger inte hos mig längre och det vet båda två.

- ...Så ni som väljer att inte svara på sms, hoppas ni vet vad ni gör och att ni gör det av rätt anledning.

Kommentarer
Postat av: elizabet

Marika de händer ju att man kanske råkar glömma att svara på ett sms?:P för att man var upptagen när man fick smseet och sen helt enkelt bara råkar glömma? Däremot efter typ 2 sms kan man ju börja fundera:P...sen finns de ju andra orsaker också som kan göra att man kanske inte svarar "just då" å sen kanske tycker att det var ett tag sen man fick smset och då kanske det känns lite "sent" att svara på det:D?

2010-03-07 @ 18:12:48
Postat av: Marika

Intressanta åsikter Elizabet!



Självklart kan jag också glömma att svara på sms ibland, exempelvis när man håller på med nåt annat viktigt och inte kan svara på en gång. Men oftast svarar jag efter jag gjort klart det jag håller på med.



Sen finns det givetvis olika sorters sms tycker jag. Smsar t ex min syster som jag pratade med så sent som för nåt dygn sen och bara frågar hur det är, är kanske inte det hela världen om hon inte skulle få nåt svar pga att jag inte har pengar, skulle glömma det osv. Men sms-svarar inte en person som man kanske inte har kontakt med så mkt så tycker jag det är en annan sak. allra helst om man skrivit nåt rätt viktigt i smset.



Sen kan man ju såklart alltid ringa personen i fråga också om man inte får nåt sms-svar. Men allt som oftast finns det alltid en anledning till att man faktiskt tagit sig tid och lite pengar till att skriva ett sms till en person, just därför tycker jag att det bästa och sjysstaste är att svara.



Hoppas du förstår hur jag menar:)

2010-03-07 @ 18:32:09
URL: http://hockeyrika.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0