Anatomiprov avklarat!

Tidigare idag har jag suttit och gjort det slutgiltiga provet i anatomi. Provet bestod av tre delar; övre extremitet, nedre extremitet och bålen. Det kändes helt okej men nervöst såklart. Det var mestadels alternativfrågor vilket var bra men ibland blev det bara krångligt iaf då två av de tre svarsalternativen var så lika varandra. Hatar när man måste välja mellan två alternativ som man tycker är lika rätt båda två:S Totalt satt jag och skrev prov i ca 4 timmar idag. Galet, men så tog jag och kollade igenom proven ett x antal ggr också.

Nu i efterhand har jag kommit underfund med att jag gjort en hel del fel:(
Med tanke på att det dock var ca 100 frågor totalt och man minst måste ligga på 80% rätt för att få vg så hoppas jag ändå att jag har en viss chans. Känns ju som att man har "råd" att ha en hel del fel och ändå kunna klara vg. Skulle jag ha lyckats fått vg så skulle jag bli superglad för det skulle innebära att jag får göra certifieringsprovet i december. Men, men nu är det gjort iaf så det är ingen idé att tänka på de nå mer. Besked ska komma innan midsommar så det blir iaf spännande om inte annat. Oavsett hur det har gått så är jag stolt över mig själv och min insats. Jag har verkligen pluggat och lagt ner min själ i allt detta - Och...Ja, jag känner mig faktiskt jäkligt bra på anatomi i nuläget oavsett vilket resultat jag får på provet;)

Nu är det bara det praktiska provet kvar och det har jag på onsdag kl 11.30-12.30
, det kommer även det bli en utmaning med tanke på hur lite jag pluggat. Det är visserligen inte alls lika mkt att kunna jämfört med hur mkt det var till det teoretiska provet men eftersom jag inte pluggat nåt alls typ så känns det tufft. Jag ska dock plugga som tusan imorrn inför det och sen är det bara att hålla tummarna för att jag ska lyckas få ett g på det iaf. Det räcker för min del.

Var och körde stepmix tidigare ikväll och innan dess var jag på ett möte om LIA utomlands så nu är man sådär lagomt seg. Behöver skriva ett personligt brev om varför jag vill åka utomlands och göra LIA senast fredag men det ska nog inte vara några problem. Ska nog ta och skriva ner lite när jag åker hem på onsdagkväll. Innan dess måste min energi gå till att plugga inför det praktiska provet.

Har alltså äntligen bokat min hemresa till Övik! Inte en sekund för tidigt, hehe:P Men bättre sent än aldrig. Jag kommer att åka från Sunne på onsdageftermiddag och sen kommer jag att komma hem till övik 4.20 på torsdagmorgon, härligt värre:) Närå, men det blir super faktiskt...jag gillar att åka buss på natten:) Så mysigt att åka när det är mörkt ute. Tycker faktiskt överhuvudtaget att det är avkopplande att resa. Jag har absolut inga problem med det. Ska blir särskilt skönt att åka hem på onsdag då jag vet att alla terminens prov är avklarade:D Emma och Sandra vill att jag ska hänga me de ut och festa på fredag men vi får se hur jag känner mig. Just nu är jag bara trött och fortfarande lite inne i min "pluggbubbla". Ska främst hem för att fira Betty (lillsyrran) som ju tar studenten på fredag. Grattis till henne i förskott!

Måste åka tillbaka hit till Sunne på söndagmorgon (vi ska bila ner med min fars bil) med Helena för att hinna tillbaka innan måndagens lektioner drar igång. Lr ja, lektioner och lektioner vi ska tydligen ha nån yoga-dag men det kan säkert vara givande efter allt plugg den senaste tiden.

Måste ta och frysa mitt träningskort också kom jag på eftersom jag inte kommer att kunna träna här nere över sommaren. Behöver kolla upp nå CSN-papper som ska lämnas in och skrivas på också. Alltid lika spännande lr inte;P

Oj, vad långt inlägg det blev. Jaja, det får jag bjuda på. Ha en fortsatt bra kväll!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0