Denna sommar ska bli den bästa!

Vistelsen i Göteborg var helt fantastisk! Var i Gbg torsdag och kom hem till Norrland igen på söndagmorgon. Det blev två dagar på Liseberg och det var verkligen superroligt. Lite folk var det också vilket gjorde att man hann åka väldigt mkt. Jag ska lätt satsa på att fara till Liseberg när det är lågsäsong framöver, aldrig mer högsäsong alltså - usch! På lördagen så gick jag och Helena och kollade i ett konstmuseum och sen åkte vi med en sightseeing-båt och fick en liten guidning om Gbg. Intressant. Sen på lördagkväll väntade en bussresa hem till Karlstad och sen bilade vi hem hela vägen till Övik. Vi stannade dock till och sov två timmar i bilen också. Upptäckte att Mora måste vara en riktig raggarstad, shit alltså. - Tack Helena för en rolig resa!

Nu är jag hemma hos min mamma, i den lilla välbekanta Norrlandsbyn (åtminstone för mig).
Känns skönt att vara här. Har inte hört om nåt sommarjobb än men det gör inte mig så mkt ifall jag inte skulle få något. Jag fördriver tiden bra ändå, hitills iaf:) Idag var jag i Bredbyn och spelade tennis med Helena. Jag lyckades vinna efter många om och men. Blir självklart fler matcher framöver. Sen blev jag bjuden på middag och sen blev det en kvällspromenad med Steve och Helena, härligt.

Om drygt två veckor drar jag ner till Hultsfredfestivalen.
Det kommer bli jäkligt intressant. Blir rätt primitivt boende om man säger som så med tanke på att vi ska sova på festivalcampingen men det gör inget för mig direkt. Kommer bli en jäkla rolig upplevelse. Ska se Kent och Melissa Horn bland annat, kanon! Kommer bli ett himla drag.

I slutet av juli drar jag iväg på Storsjöyran med riktigt bra sällskap vilket även det säkerligen kommer bli en häftig upplevelse.
Då får jag, förutom de två som jag får se på hultan, även en chans att se Lars Winnerbäck igen:)

Igår fick jag reda på resultatet från det stora teoriprovet i klassiska massagen/anatomin. Och hur gick det då? Jo, jag lyckades få VG som jag siktat på:D
Känns så jäkla underbart! Allra helst med tanke på hur många j*kla timmar jag lagt ner på att plugga inför det där slutprovet. Ibland är man bra alltså:D Nu är det bara att hålla fanan högt och fortsätta försöka hålla sig uppdaterad med anatomin fram till december då jag ska få göra certifieringsprovet. Då är det dock bara ett prov på teorin eftersom jag redan klarat det praktiska provet på massage, stretch och palpation.

Jag ska passa på att unna mig saker denna sommar eftersom jag ändå inte har nåt jobb.
Jag ska uppleva saker och njuta av livet:) Spontan vill jag vara också, det behöver jag. Jag vill göra saker som jag får lite kickar av, lite spänning förgyller alltid tillvaron. Den här sommaren ska bli den bästa på länge!

Nu ska jag nog kura ner mig i sängen. Ska satsa på att ta mig upp i vettig tid imorrn. Mår banne mig dåligt av att sova för länge, dåligt såväl psykiskt som fysiskt. Så det ska jag verkligen försöka styra upp. Sov gott alla ni människor!

Kommentarer
Postat av: Ylva

Ooh, ska du på Hultan? Fan vad kul!! :D Blir lite avis. Men du är värd en massa kul, hoppas din sommar blir toppen, min kära vän :) SAKNAR DIG!

2010-06-24 @ 22:00:33
URL: http://ypple.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0