Resande upp & ner

Mkt har hänt de senaste dagarna sen jag bloggade här sist.

- Jag klarade det praktiska provet i stretch, palpation och massage:D Men oj så nervös jag var, usch! Skönt att ha gjort bort det!

- Har bilats och bussats hela den långa vägen hem till mina hemtrakter Övik. På bussen snackade jag en massa med en trevlig tjej från Sthlm. Det var intressant och tiden gick mkt fortare:)

- Har shoppat en jäkla massa kläder plus skor. Det blev inte billigt men jag fick å andra sidan åt mig väldigt många grejer som jag verkligen kommer ha användning av. Dessutom har jag knappt shoppat ett dugg under hela detta halvår så lite måste man få unna sig:)

- Har firat min lillasysters student. Har blivit en hel del stress, skratt, kortknäppande, goda tårtor, prat, tittande efter balklänningar+flak samt sol.

- Igårkväll var jag ute på krogen med mina goa vänner Sandra och Emma. Har saknat de! Jag körde och gick ut nykter och det gick jättebra:) Träffade trevligt folk på krogen, nice:) Synd bara att slutet av kvällen skulle bli så knepig men det kan man tacka B för. Var ju ganska väntat iofs men ändå tråkigt att det skulle hända.



Nu har jag precis packat upp och städat undan lite smått på rummet.
Har även gjort i ordning en liten packning jag ska ha med mig ner till Sunne imorrn. Imorrnbitti bilar nämligen jag och Helena ner dit med min fars bil. Hoppas det kommer gå bra. Vi har ingen Gps utan får köra efter kartbok och skyltar men jag är rätt säker på att vi kommer greja det galant.

I Sunne väntar sedan tre skoldagar mån, tis, ons (slappdagar om ni frågar mig) innan det på torsdag äntligen blir sommarlov på riktigt! Fast i mina ögon började sommarlovet redan i onsdagskväll då alla prov var avklarade. På torsdag drar iaf jag och Helena vidare ner till Gbg för att latza runt på Liseberg och ha det allmänt trevligt:) Blir boende på hotell t o m, lyxigt värre:) på lördagkväll kommer vi fara hemåt igen. Resan kommer bli kanon!

Nej, ska kila upp till far nu, sen äta lite popcorn och slappa:) Kanske dröjer innan jag bloggar igen men det är smällar ni får ta såhär i sommartider. Har en hel del saker som går före bloggen just nu, t ex att umgås med massa go'a människor i verkligheten! Ha det så fantastiskt som möjligt och njut av livet!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0